Rukometaši Bosne i Hercegovine večeras protiv Slovačke.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je juče u Trnavu, nakon desetosatnog putovanja autobusom, gdje večeras igraju izuzetno važnu utakmicu protiv domaćina Slovačke.

Ovo je  pretposljednji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj, te se naši reprezentativci nadaju da će večerašnjom pobjedom i prije zadnjeg kola izboriti baraž.

Nakon dvije lagane i očekivane pobjede nad Kosovom, meč protiv Slovačke će biti sve samo ne lagan i toga su svjesni svi u našoj reprezentaciji. Iako smo u prvom meču pobijedili sa 4 gola razlike, Slovačka nije nimalo naivna selekcija, naši reprezentativci trebaju biti oprezni ali i vjerovati u sebe i pokušati izboriti povoljan rezultat.

Naravno da su naša očekivanja velika, iako se radi o vrlo teškoj utakmici u kojoj će svaka lopta biti važna ali vjerujemo u naše momke i svakako se nadamo pozitivnom rezultatu.

Susret između Slovačke i Bosne i Hercegovine igra se večeras (13.01.) u Trnavi, Slovačka, sa početkom u 18,00 sati, nažalost neće biti televizijskog prenosa utakmice.

Loading