Elma Ahmić na pripremama ženske nogometne reprezentacije BiH.

Na adresu Fudbalskog kluba “Borac” Jelah stigao još jedan poziv u reprezentativni kamp Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Poziv je dobila mlada i talentovana igračica Elma Ahmić.

Ovo je već treća igračica ženske selekcije FK “Borac” Jelah koja je članica državne reprezentacije, pored trenerice Arijane Puljić koja je takođe trener u državnoj selekciji.

Takođe, ovo je pokazatelj ustrajnog i ispravnog rada u FK “Borac” Jelah te se nadamo i vjerujemo da se na ovome neće stati, jer su ove igračice ponos i dika ne samo Jelaha nego i cijele općine Tešanj i šireg regiona. 

Ovaj poziv treba da bude stimulans i dodatni razlog za mlade djevojke, da se priključe treninzima ženskih  selekcija FK “Borac” Jelah, jer uz čvrstu volju i htijenje koje iskazuju naše mlade nogometašice i uz ovakav klub, mogu ispuniti svoje snove i zaigrati za državni grb.

Čestitamo Elma, želimo ti da na ovom okupljanju pokažeš sav svoj raskošni talenat i da sa uspjehom predstaviš svoj klub, svoj Jelah i cijelu općinu Tešanj.

3

Loading