Sutra na “Šibovima” spektakl: Nastavak pobjedničkog niza.

Vikend koji nam predstoji donosi 11. kolo Druge lige F BiH – grupa Centar. Ekipa FK “Borac” iz Jelaha, u odličnom pobjedničkom nizu od tri uzastopne pobjede, na svojim “Šibovima” dočekuje ekipu FK “Mladost” iz Župče.

“Jelašani” će sigurno u ovu utakmicu ući fizički i psihički dosta spremniji u odnosu na prošle utakmice i sa maksimalnom željom za novom pobjedom. Budući da sve ekipe koje se nalaze ispred “Borca” na tabeli u ovom kolu imaju vrlo teške utakmice, za očekivati će da bi “Jelašani” mogli najviše bodovno profitirati i približiti se vrhu tabele.

U našoj ekipi zbog isključenja u prošlom kolu na raspolaganju neće biti Durmišević, dok su svi ostali igrači spremni i na raspolaganju treneru.

Osim ove utakmice, u 11. kolu je još nekoliko vrlo zanimljivih utakmica koje će svakako probuditi zanimanje i u Jelahu. U subotu se osluškuje rezultat utakmice “FAMOS” – “Natron”,  gdje bi “Jelašanima” najviše odgovarao remi, dok se u nedjelju u Žepču prati susret domaće ekipe koja igra vrlo promjenjivo u ovoj sezoni i zahuktalog “TOŠK”-a koji grabi ka tituli Prvaka Druge lige “Centar”. U Vitkovićima gostuje naša “Pobjeda” sa Tešanjke a interesantan će biti i duel “Usore” i “Radnika”. Još jedna utakmica koja bi mogla promjeniti poredak na tabeli je i susret “Novi Grad” – “Ilijaš”.

Svim našim ekipama želimo puno uspjeha ovog vikenda, sa ubilježenim novim bodovima i pomacima ka vrhu tabele Druge lige “Centar”.

Loading