Tešnjaci u Žepču uz podršku vjernih navijača.

Nedjelja pred nama (30.10.2016.godine) donosi nam dva gostovanja Tešnjaka u Žepču.

U okviru 11. kola Druge nogometne lige FBiH – grupa “Centar”, naš “TOŠK” igra protiv domaće ekipe iz Žepča, koja igra vrlo promjenjivo u ovoj sezoni i sigurni smo da će naši nogometaši dati sve od sebe da savladaju i ovu prepreku i sa nova tri boda olakšaju put ka tituli jesenjeg prvaka lige. Na ovoj utakmici imaće podršku svojih vjernih “Atomaca”, koji su se organizovali i autobusom putuju u Žepče. Polazak je u nedjelju u 12 sati ispred stadiona “TOŠK”-a.

34

Još jedna ekipa iz Tešnja u nedjelju gostuje u Žepču. To su naši rukometaši iz RK “Bosna TS” koji u okviru 6. kola Prve rukometne lige FBiH – grupa “Sjever”, gostuju kod izuzetno jake ali i dobro poznate ekipe RK “Žepče”. Budući da ova utakmica počinje u 16:00 sati, saznajemo da će “Atomci” svratiti i u dvoranu “Don Bosco” u Žepču te pružiti podršku i našim rukometašima.

33

Za svaku pohvalu su ove aktivnosti navijača, očekujemo i nadamo se da će im se naši igrači, i nogometaši i rukometaši, na pravi način odužiti na terenu, pružiti odličnu igru i priuštiti zadovoljstvo pobjede i osvajanja novih bodova.

37

 

Loading