FK “Borac” Jelah – odluke Upravnog odbora.

U subotu, 24.06.2017. godine, u sali za sjednice na stadionu “Šibovi” u Jelahu, održana je sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba “Borac” Jelah.
Na sjednici su razmatrane sljedeće teme i po njima donesene odgovarajuće odluke:
  • Razmatranje statusa daljnjeg učešća ženske selekcije u Drugoj ženskoj ligi Nogometnog saveza Federacije BiH – Razmatrane su mogućnosti oko nastavka takmičenja ženske ekipe u ovoj ligi a donesena je odluka da se, bez obzira na učešće seniorske selekcije, intezivno nastavi rad sa mlađim kategorijama.
  • Donesena je odluka da prvo okupljanje i početak priprema seniorske ekipe za sezonu 2017/2018. bude u ponedjeljak, 03. jula 2017. godine, kada će javnosti biti predstavljena i nova pojačanja kluba.
  • Donesen je i zaključak o nastavku aktivnosti na izgradnji tribina, te da se još jednom pozovu svi navijači i prijatelji kluba da pruže podršku kako bi na tribinama stadiona “Šibovi” do naredne sezone bile postavljene sjedalice.
  • Na sjednici su takođe razmatrane i dosadašnje aktivnosti oko organizacije turnira “Ibrahim Đonlagić Ibro” i “Sakib Subašić Manga”.

Loading