Pojačanja i na klupi TOŠK-a.

Poznato je odranije da je Igor Remetić, trener koji je vratio “TOŠK” u Prvu ligu FBiH, produžio saradnju sa ovim klubom. Popularni “Rema”, koji sa ekipom “TOŠK”-a u karijeri ima procenat pobjeda od 82% sa dobivenih 23 od 28 utakmica i samo 2 poraza, želio je povodom produženja saradnje obratiti se javnosti:

“Nakon godine dana i predivnih stvari koje su mi se izdešavale, želim biti dio nastavka TOŠK-ove nove priče. Svjestan šta nas očekuje u novoj sezoni Prve lige Federacije, ne trebaju nam velike riječi – već puno rada i želim dati sve od sebe za ostvarivanje zacrtanih klupskih ciljeva.”

Pored Remetića, novi član stručnog štaba “TOŠK”-a je i naš Emir Bureković, koji je prihvatio poziv upravo Remetića, da mu se priključi u radu sa ekipom u predstojećoj sezoni.

Ovaj veteran “TOŠK”-a, jedan od najistaknutijih fudbalera kluba u skorijoj prošlosti, sportista godine 2011. u izboru Sportskog saveza općine Tešanj, Stručnom štabu i ekipi pomoći će svojim znanjem i iskustvom. Podsjećamo da je Emir bio dio posljednje generacije “TOŠK”-a koja je nastupala u Prvoj ligi Federacije BiH.

Sretno!

Loading