Škola rukometa za djevojčice i dječake.

Rukometni klub “Bosna TS” Tešanj ove godine slavi 60 godina postojanja. Tim povodom će u ovoj godini biti organizovano nekoliko manifestacija, od rukometnih susreta veterana, svečane akademije, izložbe fotografije – Memoari kluba, izlaganja istorijata, zanimljivih anegdota i činjenica, najveći uspjesi i dometi kluba, a naravno, biće i uručivanja zahvalnica za zaslužne koji su pomogli i omogućili ovu 60-godišnju tradiciju.

Ali možda jedna od najznačajnijih aktivnosti je projekat – Škola rukometa za dječake i djevojčice, koja zvanično počinje sa radom 01.02.2018. godine.

Iz uprave kluba pozivaju sve djevojčice i dječake uzrasta od 7 do 15 godina, da se pridruže Školi rukometa, bez obzira na mjesto stanovanja na području općine Tešanj, jer će se treninzi organizovati po mjesnim sredinama.

Nakon kompletiranja prijava, certificirani treneri kluba će treninge organizovati po mjesnim školama, u zavisnosti od broja prijavljenih. Vaše prijave možete izvršiti:

  • Putem facebook stranice kluba: RK “Bosna-TS” Tešanj Oficijelna stranica,
  • U sportskoj dvorani JU “SRC” Tešanj u terminima treninga: ponedjeljak i srijeda od 19:30 sati, petak od 19:00 sati,
  • Prijave je moguće izvršiti i u teretani “DIF” u Tešnju, ulica Patriotske lige bb – kod certificiranog trenera ovog kluba magistra sporta Hamze Deljkića.

DOBRODOŠLI!

Loading