Završen 11. malonogometni turnir u organizaciji UG “Veterani TOŠK-a”.

U subotu, 20.01.2018. godine, u sportskoj dvorani JU “SRC” Tešanj, održana je završnica 11. malonogometnog turnira (polufinalna i finalna utakmica), koji je tokom protekle sedmice organizovalo Udruženje građana “Veterani TOŠK-a” Tešanj.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa, a pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa “Usora”. Ova ekipa već drugi put osvaja ovaj turnir a i ove godine su pokazali odličnu igru te na kraju imali i najviše sportske sreće. Boljim izvođenjem penala u finalnoj utakmici savladali su ekipu “Silverstar” Tešanj.

U borbi za treće mjesto snage su odmjerile ekipe “Raduša” i “AEM Plast”. I ovdje su presudili penali u kojima je bolja bila ekipa “Raduše” i osvojila treće mjesto.

U revijalnom dijelu turnira prisutni su mogli pogledati i naše najmlađe nogometaše – buduće naraštaje i mlade nade BiH nogometa.

Turnir je prošao bez ijednog incidenta i u odličnoj atmosferi i druženju. Organizator se zahvaljuje svim ekipama učesnicama kao i sponzorima koji su podržali organizaciju turnira.

Loading