Naš šampion i reprezentativac BiH u kickboxingu Mehmed Đulić započeo pripreme za Svjetsko juniorsko prvenstvo u Italiji.

Član Kluba borilačkih sportova “Borac” Jelah, Mehmed Đulić, šampion i reprezentativac BiH u kickboxingu, počeo je sa pripremama za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Veneciji (Italija) od 15 do 23. septembra ove godine.

Našeg Mehmeda, šampiona BiH, šampiona Balkana, vicešampiona Evropskog kupa i bronzanog sa Svjetskog kupa, za ovo prvenstvo priprema njegov trener Husein Alibalić, koji će ga pratiti na takmičenje.

Obzirom da troškove reprezentativaca BiH na ovom Svjetskom prvenstvu snose matični klubovi iz kojih dolaze reprezentativci, KBS “Borac” Jelah se zahvaljuje svima koji su do sada pružili podršku  i pozivaju sve zainteresovane da pomognu nastup na ovom takmičenju.

Sretno našem šampionu, da se što bolje pripremi kako bi na ovom prvenstvu na najbolji mogući način predstavio sebe, svoj klub, svoj grad i našu dragu BiH, te nas ponovo obradovao osvajanjem novim medalja.

Loading