Biciklistički klub Tešanj – uređivanje prostorija kluba.

Proteklog vikenda članovi Biciklističkog kluba Tešanj imali su radni sastanak na novoj lokaciji – prostorijama Biciklističkog kluba Tešanj u Bukvi, koji im je dodijeljen na korištenje od strane Mjesne zajednice Bukva.

Prema riječima predsjednika kluba Murisa Krdžalića, upriličeno je upoznavanje članova sa novim prostorijama i zajednički dogovor oko uređenja istih, u stilu jednog brdskobiciklističkog kluba a sam sastanak je protekao u ugodnom i prijateljskom druženju članstva, dogovoreni su neki detalji kako bi sve trebalo urediti, te se sada ide prema realizaciji dogovorenog.

“Pošto ovo hladno vrijeme i niske temperature ne dozvoljavaju biciklističke vožnje, iskoristićemo tu pauzu za uređenje prostorija, kako bi se omogućili što bolji uslovi za dalji rad kluba, shodno odlukama koje su donesene na nedavno održanoj sjednici Skupštine. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Savjetu MZ Bukva koji je jednoglasno odobrio našu molbu za korištenje prostora. Idemo dalje i neka se okreće”, poručio nam je Muris Krdžalić, predsjednik Biciklističkog kluba Tešanj.

2

Loading