Taekwondo akademija Tešanj: Vrhunski rekreativni treninzi.

Nakon ljetne pauze, članovi Taekwondo akademije Tešanj su krenuli sa treninzima i pripremama za predstojeću sezonu. Osim treninga u prostorijama kluba u Tešnju i u Šijama, u prostorijama Osnovne škole “Mustafa Mulić”, otvorena je i nova sekcija na Tešanjci, a treninzi se održavaju u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Kulin Ban” Tešanjka.

Članovi Taekwondo akademije su, u cilju približavanja ovog sporta najmlađem uzrastu, proteklih dana održali i dvije demonstracije Taekwonda: u petak, 08. septembra, na platou ispred Osnovne škole “Kulin Ban” Tešanjka,  i u utorak, 12. septembra, u holu Osnovne škole “Huso Hodžić” Tešanj. Prisutni učenici su zaista uživali u svoj ljepoti ove borilačke vještine.

Detalj sa demonstracije taekwonda na Tešanjci….

…. i iz osnovne škole Huso Hodžić” u Tešnju

Pored ovih aktivnosti i treninga za najmlađe, iz ovog kluba poručuju da imaju nešto i za odrasle a to su vrhunski rekreativni treninzi za sve koji žele da budu u dobroj formi, koji žele zdrav način života kao i za one koji žele da nauče nešto novo – tehnike samoodbrane i efikasni načini odbrane od napadača.

Termini za treninge rekreativaca su nedjeljom, 19:30 sati, u prostorijama kluba u Tešnju, ulica Skendera Kulenovića (preko puta Elektrodistribucije – kod Biroa za zapošljavanje).  Svi koji žele da probaju specijalne treninge, namijenjene za muškarce i žene, koji preferiraju zdrav način zivota i treniranja, mogu doći i uvjeriti se na licu mjesta o kakvim je treninzima riječ.

Za sve one koji žele da treniraju, da se na zdrav način riješe viška kilograma i da svoje tijelo dotjeraju na jedan zavidan nivo, kao i za one koji hoće da nauče samoodbranu i efikasne načine odbrane od napadača, Taekwondo akademija Tešanj je pravo mjesto.

Treninzi se rade u grupama – odvojeni termini su za muškarce i žene, te privatni treninzi za one koji žele da im se maksimalno posveti. Mnogi zadovoljni članovi će potvrditi kvalitet i način treniranja a svako ko dođe će već nakon nekoliko treninga osjetiti pozitivne promjene na svom tijelu i pozitivne učinke na svoje zdravlje.

Sve dodatne informacije možete dobiti na treningu kao i na telefon: 063/907-719.

Dobrodošli!

 

 

Loading