Škola stonog tenisa.

Stonoteniski klub „NEC“ Tešanj, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Tešanj, organizuje Školu stonog tenisa za sve zainteresovane građane općine Tešanj, sa posebnim akcentom na mlađu populaciju.

ŠKOLA JE BESPLATNA ZA SVE POLAZNIKE.

Treninzi će se održavati u prostorijama male sale sportske dvorane u Tešnju (kod srednje škole, i počela je sa radom 01.07.2018. godine i trajat će do kraja jula tekuće godine. Termini rada škole su petkom i nedeljom od 17:00 do 18:30 sati.

Zadnji dan obuke 29.07.2018. godine predviđeno je takmičenje za sve selekcije i kategorije učesnika “Škole stonog tenisa”.

Prijave se mogu vršiti lično u prostorijama sportske dvorane (petkom i nedeljom od 17:00 sati) ili na telefon 061/250-234, te putem maila: nectesanj@gmail.com

Škola ima za cilj popularizaciju stonog tenisa kod građana općine Tešanj.

Školu stonog tenisa vodi profesor fizičkog vaspitanja sa dugogodišnjim iskustvom u stonom tenisu, uz podršku članova Stonoteniskog kluba „NEC“ Tešanj.

Škola stonog tenisa uljučuje rad sa svim selekcijama na polju:
– zdravstvenog stanje sportiste,
– osnove stonog tenisa,
– tehnike i taktike stonog tenisa,
– intervalne treninge,
– korekciju tehnike,
– koncipiranje igre,
– uključivanje u rekreativna i ligaška takmičenja.

Sportska oprema je obavezna (odjeća i obuća) dok sportske rekvizite (stolovi, reketi, loptice, mrežice, termin u dvorani) obezbjeđuje STK „NEC“ Tešanj.

PRUŽITE PRILIKU SVOJOJ DJECI DA SE BAVE OLIMPIJSKIM SPORTOM I ŽIVE ZDRAVIM SPORTSKIM ŽIVOTOM PUNIM RADOSTI I KRETANJA. DOBRO DOŠLI!

Loading