JU “SRC” Tešanj: “Biznis liga” u malom nogometu.

Javna ustanova „Sportsko rekreacioni centar“ Tešanj obavještava sve zainteresovane predstavnike i uposlenike preduzeća i firmi na području općine Tešanj da od 13.10.2018. godine počinje “Biznis liga” u malom nogometu.

Utakmice će se igrati vikendom, u sportskoj dvorani JU “SRC” Tešanj, u poslijepodnevnim terminima.

Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 12 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 12 minuta. Sistem takmičenja će se odrediti zavisno od broja prijavljenih ekipa.

Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može preuzeti na web stranici JU “SRC” Tešanj: http://www.dvorana-tesanj.com/biznis-liga.php?sid=14 ili dobiti u prostorijama uprave JU “SRC” Tešanj.

Dodatne informacije možete dobiti na e-mail jusrctes@bih.net.ba ili na telefon: 032/651-500.

Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz više firmi, najviše tri manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju.

U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako ekipe nisu spojene a ta osoba ne može biti profesionalac (ne smije biti registrovan pri NS BIH).

Spiskove ekipa je potrebno dostaviti do ponedjeljka, 08.10.2018. godine, a sastanak sa kapitenima ekipa će biti u četvrtak, 11.10.2018. godine, u 17:00 sati, u prostorijama ove ustanove.

Kotizacija po ekipi iznosi 300 KM.

DOBRO DOŠLI!

Loading