Turnir mjesnih zajednica.

JU „Sportsko-rekreacioni centar“ Tešanj, uz pokroviteljstvo Općine Tešanj, organizuje peti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj, u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu. Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog, organizovat će se i pojedinačno takmičenje.

Otvorenje turnira je planirano za srijedu, 26.12.2018. godine, u sportskoj dvorani JU “SRC“ Tešanj, u 18:00 sati.

Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena: radnim danima poslije 17:00 sati, vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju prema CIPS dokumentima.

Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj) najkasnije do 20.12.2018.

Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača.

Ekipu za streljaštvo čine 3 člana starosti do 35 godina (može mješano muško, žensko), 

Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2igrača starosti do 35 godina.

Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 35 godina.

Potvrdu za učestvovanje Vaše mjesne zajednice sa ovjerenom i popunjenom tabelom koja je u prilogu ovog dopisa, potrebno je dostaviti u dvoranu ili putem maila: srctesanj@gmail.com, ili na fax: 032/651-500.

Za sve dodatne informacije obratite se putem maila: srctesanj@gmail.com ili na telefon 032/651-500, a pravila turnira možete pogledati na stranici www.dvorana-tesanj.com

DOBRO DOŠLI!

Loading