Sastanak Uprave FK “Borac” Jelah i navijača “12. igrač Borca”.

Predstavnici Upravnog odbora FK “Borac” iz Jelaha, u sali za sastanke stadiona “Šibovi” u Jelahu, održali su sastanak sa članovima grupe navijača “12. igrač Borca”, koji su u protekloj sezoni pružili veliku podršku klubu i igračima.

Sastanak je otvorio Jasko Sadiković, koji je prisutnim predočio dosadašnje stanje uplata i isplata svih članarina,a  takođe je predložio i da se poboljša sistem prikupljanja članarina kako bi se pomoglo članovima da na vrijeme izvrše uplate.
Iskazao je potrebu da se grupa još više omasovi i što više promoviše, kako bi i ostali navijači koji dobrovoljno žele da se pridruže dali svoj doprinos klubu, a samim tim i našoj zajednici.

Predsjednik Upravnog odbora “Borca” Senad Subašić je u ime kluba pozdravio prisutne članove i zahvalio im na velikom doprinosu koji su učinili u prošloj sezoni te, poznavajući sve ove navijače, zahvalio im se i na svakom drugom vidu pomoći klubu.
Prisutnim je objasnio sa čime se sve klub susreće u toku sezone i van nje, sa svim problemima koji su itekako prisutni i od kojih zavisi i uspjeh samog kluba.

Istakao je i da sve ono što je klub u dosadašnjem radu uspio da napravi, od omasovljavanja u svim selekcijama i školi fudbala, do infrastrukture kompleksa “Šibovi”, koji predstavlja jedan od najuređenijih sportskih objekata u državi, a sve to ne bi bilo moguće bez podrške navijača i cijele zajednice, ali i dobrog rada Upravnog odbora kluba.

U pozitivnoj raspravi članova grupe i predstavnika kluba, zaključeno je da je FK “Borac” Jelah kao klub od velike važnosti svima, a najviše našoj široj zajednici jer iz ovog kluba u kojem trenira veliki broj djece iz čitave regije izlaze odrasle osobe koje su svojim odgojem kod kuće ali i u klubu sve do jednog odgovorni građani, sposobni da se nose sa životom i problemima koje život donosi.

Članovi grupe su donijeli jedinstven zaključak da se ova grupa još više omasovi, i da se što više medijski propagira kako bi svi zainteresovani mogli da vide načine kako da pristupe grupi.

Takođe su predstavnici grupe donijeli odluku da se prikupljanje članarine raspodjeli po ulicama, gdje će određeni članovi imati ovlasti da prikupljaju članarinu.

Na kraju sastanka svi su se složili da uspjeh kluba umnogome zavisi od potpore navijača i sponzora, te da se svi nadaju da će naredna sezona biti sezona Fudbalskog kluba “Borac” iz Jelaha!

 

Loading