BIZNIS LIGA 2019 – Poziv za učešće.

Iz Javne ustanove “Sportsko-rekreacioni centar” Tešanj obavještavaju predstavnike i uposlenike firmih/kompanija/preduzeća/organizacija sa područja općina Tešanj, Doboj Jug i Usore da JU „Sportsko-rekreacioni centar“ organizuje BIZNIS LIGU u malom nogometu 2019.

Cilj organizacije ovakvog takmičenja je da se predstavnici iz svojih organizacija druže na sportskim terenima te da se kroz igru nogometa zabave na sportskom terenu.

Pravo učešća imaju ekipe sastavljene od uposlenih firme u kojoj rade. Jednu ekipu mogu sačinjavati uposlenici iz različitih firmi – najviše tri firme, ali da te firme nemaju više od 50 uposlenih, kako bi se dala mogućnost zainteresovanim iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju.

Pravila i propozicije su prilagođene rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 10 igrača).
Nakon izvršenih prijava izvršit će se žrijeb po grupama, te nakon utakmica u grupi igrat će se završnica kroz polufinalne i finalne utakmice.

Utakmice će se igrati vikendom od 02.novembra, a završnica je planirana polovinom decembra 2019.godine.

Kotizacija po ekipi je 300 KM, sa uključenim PDV-om. (Iz akumulirane kotizacije finansirat će se sudije i delegat, tekući troškovi, pehari, medalje, te novčana nagrada za najbolje). Za organizaciju lige potrebno je minimalno devet ekipa.

Prijave sa popunjenom tabelom dostaviti u dvoranu ili poslati putem maila: srctesanj@gmail.com ili na fax: 032/651-500 najkasnije do 25.10.2019. godine.  Za sve ostale detalje oko pravila lige, zainteresovane ekipe će biti naknadno obaviještene.

Tabela za prijavu igrača:

 

Loading