NK “TOŠK” u nastavak sezone sa novim trenerom.

Vahidin Imamović je novi/stari  šef stručnog štaba NK TOŠK. Nakon polusezone provedene na klupi zeničkog Rudara, bivši centarfor Čelika, Bosne iz Visokog i Žepča, vraća se na Luke, gdje je ostavio odličan utisak u svom prvom angažmanu. “Sretan sam da sam opet u TOŠK-u, da imam priliku voditi klub bogate tradicije. Hvala ljudima iz uprave koji su mi ukazali povjerenje, kao i navijačima TOŠK-a na podršci”, kaže Imamović.

1

Prema riječima Izudina Ibrahimkadića, generalnog sekretara NK TOŠK, saradnike u stručnom štabu “Vaha” će odabrati do početka priprema koje su zakazane za 31. januar, dan nakon klupske Skupštine na kojoj će biti imenovana nova uprava. “Imat ćemo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo, odigramo više pripremnih utakmica i spremni dočekamo nastavak sezone u kojoj želimo popraviti plasman“, kaže Vahidin Imamović.

TOŠK je jesenju polusezonu okončao na 3. mjestu sa 26 bodova, 5 manje od vodećeg lidera Radnika iz Hadžića. Nezadovoljna rezultatima uprava je nakon posljednjeg kola odlučila zahvaliti se na saradnji treneru Asimu Saračeviću.

 

Izvor: sportzdk.ba

Loading