Novosti iz NK “TOŠK” Tešanj.

Proteklog vikenda na tešanjskim “Lukama” bili smo u prilici vidjeti dosta nogometnih aktivnosti.

U subotu je Škola nogometa NK “TOŠK” ugostila svoje vršnjake iz Maglaja, Školu fudbala “Sportino Ma”. Gosti su srdačno dočekani, uz osvježenje i slatkiše. Sve selekcije su odigrale svoje utakmice i treneri mogu biti izuzetno zadovoljni prikazanom igrom.Na kraju su i najmladji polaznici izvodjenjem penala pokazali sve ono što su na treninzima naučili.

19

Juče (nedjelja, 31.08.2016.godine) prvi tim “TOŠK”-a ugostio je ekipu “Bosna Sema” iz Sarajeva, koja se od ove sezone takmiči u Prvoj ligi FBiH. Gledaoci su mogli vidjeti jednu vrlo dobru utakmicu, dosta prilika na obje strane, gdje se naročito istakao golman gostiju. Na kraju, rezultat je glasio 1:0 za goste.

20

Iz uprave NK “TOŠK” obavještavaju simpatizere, navijače i prijatelje kluba da su članske karte gotove i da će se preuzimanje istih, kao i upis novih članova vršiti danas i sutra (ponedjeljak i utorak), u prostorijama kluba, u periodu od 14:00-18:00 sati. Svi koji nisu u mogućnosti da preuzmu karte u navedenim terminima, neka se jave osobama kod kojih su naručili članske karte kako bi se dogovorili o preuzimanju.

21

Na kraju , da predstavimo i novo pojačanje u “TOŠK”-u, golman Harun Strika, koji je u dosadašnjoj karijeri branio za “Rudar” iz Kaknja, “Mladost” Doboj-Kakanj, visočku “Bosnu”, NK “Travnik” a u “TOŠK” dolazi iz ekipe “Podgrmeča” iz Sanskog Mosta. Dobrodošao.

22

Loading