Karate klub Tešanj: Još jedno uspješno polaganje za učenička zvanja.

U subotu, 26.01.2018. godine, naš Karate klub Tešanj je za svoje članove organizovao još jedno uspješno polaganje za učenička zvanja u karateu, od bijelo-žutog do smeđe-crnog pojasa.

Polaganje je održano u prostorijama Osnovne škole “Huso Hodžić” u Tešnju, gdje je 36 kandidata pristupilo polaganju, pred tročlanom licencnom komisijom Karate saveza Federacije BiH, shodno odredbama Pravilnika o sticanju viših zvanja Karate saveza Federacije BiH.

U veseloj atmosferi, uz prisustvo roditelja i članova porodica, kandidati su prikazali zavidan nivo kvaliteta, ozbiljnosti i zrelosti da ponesu zaslužena viša učenička zvanja.

U okviru ove manifestacije, skromnim poklonima i pohvalama nagrađeni su najbolji kandidati na polaganju, a takođe su nagrađeni i takmičari kluba sa najviše osvojenih medalja za klub u protekloj 2018. godini.

Proglašen je i nagrađen najuspješniji takmičar ovog kluba u 2018 godini – Ajdin Salkičević, sa osvojenih 30 medalja, te uručena i jedna zahvalnica za najagilnijeg roditelja – Šemsudin Ljevaković, koji je nesebično pomagao u radu kluba u protekloj godini.

Loading